Kovadaki Okyanus
Kovadaki Okyanus

Kovadaki Okyanus

YAZAR ADI : Ahmet Durul
Fiyat : ₺55,28
Stok Miktarı : 0
Barkod : 9786057428103
₺10,41 `den başlayan taksitlerle
Yaşam Sanatı u¨zerine yazılmış bu ku¨çu¨k kitabın basit ve masalsı anlatımının gerisinde, evrensel ve zamanla sınırlı olmayan, yoğun anlam ve bilgi yu¨klu¨, bir bilgelik hazinesi gizlenmiş.

Bu hazineyi dolaşırken, bir bakıyorsunuz Doğu’dasınız, bir bakıyorsunuz Batı’dasınız. Bir an kendinizi manevi du¨nyada buluyorsunuz; ama çok geçmeden maddi du¨nyaya dönu¨yorsunuz. Fiziksel, duygusal ve ruhsal boyutlarda gidip, geliyorsunuz. Bu dolaşmalar sırasında, yol u¨zerinde, bir çok tanıdık kişiyi göru¨r gibi oluyorsunuz.

Kitapta, Anadolu’dan: Hacı Bektaş Veli, Mevlana, Yunus Emre, Ortadoğu’dan: A. Geylani, A. Rufai, B. Bestami, Endu¨lu¨s’ten: İbnu¨’l-Arabi, Batı’dan: N. Kazancakis, F. Capra, Wei-Wu-Wei, R. W. Blyth, A. Watts, E. Fromm, C. G. Jung, St. Exupery, A. deMello, M. Echart, F. S. Perls, R. D. Laing, R. Bach, B. Katie, C. Castenada, Doğu’dan: Gurdjieff, Lao Tzu, Nisargadatta, R. Balsekar, Osho, D. T. Suzuki, Krishnamurti, Hakuin, M. Musashi, Huang Po, Sun Tzu satırlar arasında, sık sık karşınıza çıkıyor ve hep birlikte yaşamınızı ve yaşadığınız du¨nyayı daha değerli yapmanın yollarını gösteriyorlar.

Bu kitapla, okumas› bir-iki saat, yaşayıp uygulaması bir ömu¨r su¨rebilecek bir yolculuğa çıkıyorsunuz.
Yazar Adı
Ahmet Durul
Baskı Sayısı
1. Baskı
Kağıt Cinsi
1. Hamur
Kapak Türü
Karton Kapak
Ölçü Birimi
AD
Basım Yılı
2021
Sayfa Sayısı
144
Renk Bilgisi
karışıkçokrenkli
Ebat Bilgisi
çokebatlı
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
9786057428103 9786057428103 299069