Kim Bu CKA?
Onu Facebook nam sosyal medya platformunda paylaştığı ve her birini “…diye düşündü CKA” diye sonlandırdığı aforizmalarından tanıyorum. Her biri sadelik, bilgelik ve bir o kadar da muziplik taşıyan aforizmalar…
Denk geldiğim, okuduğum her bir paylaşımdan sonra hep şu soruları sordum kendi kendime; “Kim bu CKA?” “Kaç yaşında, memleketi nere, hangi müziği dinler, hangi takımı tutar, mangalcı mı brokolici mi, yüz metreyi kaç saniyede koşar, karate biliyor mu ve bütün bu paylaşımları neden yapıyor?”
CKA, kamyon kasasının arkasında yer kalmadı diye gönlünden geçenleri sosyal medyada paylaşan “Cahil Kamyoncu Abim” benim!
CKA, her ne kadar kendini “cahil” diye tanıtsa da aslında Vezir Tonyukuk’un post modern versiyonu olan bir ahir zaman bilgesi.
CKA, gönlünden gelen ve akıl ile tecrübe filtrelerinden geçirerek sosyal medyada paylaştığı ilhamlarının bilinirliğinin sadece sosyal medya arkadaşlarıyla sınırlı kalmaması gereken bir alp eren.
CKA, bazen Fidel Castro, bazen, Ebu Treyley, bazen de Ebu Briyantin olarak karşımıza çıkan mizah kutbu.
Bu kitabı CKA yazdı, bize de onu sizlere takdim etmek kaldı. Bu kitabı sizlere takdim etmek benim için büyük bir onur. Okumak da sizlerin boynuna borç olsun.
Yazar Adı
Yücel Alpay Demir
Renk Bilgisi
karışıkçokrenkli