Zombi ve Olta
Zombi ve Olta

Zombi ve Olta

YAYINEVİ : Herdem Kitap
YAZAR ADI : Mehmet Sarı
Fiyat : ₺125,28
Stok Miktarı : 1
Barkod : 9786256048188
₺23,59 `den başlayan taksitlerle
Akıllı telefonlar, tabletler ve bilgisayarlar hayatımızın en önemli parçası haline geldi, ödevlerimizi yaparken, merak ettiğimiz şeyleri araştırırken, eğlenceli zaman geçirip bazen de arkadaşlarımızla bir araya geldiğimiz dijital bir dünyada artık her türlü bilgiye kolaylıkla erişebiliyoruz. Bize bu iletişimi ve veri akışım sağlayan ağ, 'internet' olarak tanımlanıyor. Internet, her ihtiyacımız olduğunda elimizin altında, yanı başımızda duran en yakın arkadaşımız haline gelmiş durumda.
Uzun süreler boyunca vakit geçirdiğimiz bu sanal dünya ile meşgulken, yaşadığımız gerçek dünyadan, bu dünyayı güzel kılan doğadan, ailelerimizden ve arkadaşlarımızdan giderek uzaklaştığımızı fark etmiyoruz. Hemen elimizin altındaki bu dosta o kadar güveniyoruz ki onun bize çeşitli şekillerde zarar verebileceğini aklımızdan bile geçirmiyoruz.
İşte bu kitaptaki maceralar, bizim interneti kullanırken karşılaşabileceğimiz tehlikeleri nasıl fark edebileceğimize, düşebileceğimiz tuzaklara ve bunlardan nasıl korunabileceğimize dair ipuçları veriyor.
Elinizdeki kitabın sayfalan arasında birbirinden keyifli heyecanlı macera lan izlerken bir yandan da okuma sevginizi ve yeteneğinizi de geliştirmeyi amaçladık. Dijital dünyada uyanık ve akıllı olmak, yaşadığımız gerçek dünyadaki insanlann, harika doğanın ve hayvanların farkında olmak hepsinden önemlisi kendimizin farkında olmak hepimize iyi gelecek...
Yazar Adı
Mehmet Sarı
Baskı Sayısı
1. Baskı
Kağıt Cinsi
2. Hamur
Kapak Türü
Karton Kapak
Ölçü Birimi
AD
Basım Yılı
2024
Sayfa Sayısı
karışıkçokrenkli
Ebat Bilgisi
çokebatlı
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
9786256048188 9786256048188 421397