Tamamla Bizi, Ey Aşk!
Tamamla Bizi, Ey Aşk!

Tamamla Bizi, Ey Aşk!

YAYINEVİ : Doğan Kitap
YAZAR ADI : Ali Poyrazoğlu
Fiyat : ₺30,24
Stok Miktarı : 0
Barkod : 9786051118802
₺5,69 `den başlayan taksitlerle
Usta oyuncu, yazar, yasam koçu Ali Poyrazoglu günlük olaylar ve kendi renkli yasamindan yola çikarak kaleme aldigi, yer yer güldürücü ama bir o kadar da ciddi, sohbet niteligindeki yazilarinda ask, dostluk, insan ve sanat üzerine görüslerini paylasiyor okurla.
Dünyanin en tehlikeli konusu ask olmali... Kendine bile tanimlamaya girisince, ne kadar zor bir ise soyundugunu anliyorsun. Zor ve tehlikeli... Dünyanin en tehlikeli isi ne? Politika. Ask, politikadan da tehlikeli bir is. Politikada genellemeler yapabilirsin; askin herkese göre farkli bir tanimlamasi oldugu için genellemeden kaçmak, her birliktelige farkli bakmak gerekir. Kolay kolay ele avuca gelen bir sey olmadigi için de ille bir seye benzetmek gerekirse civaya benzetebiliriz. Yerinde durmaz ask, sürekli hareket halindedir. Hem niye tanimlayacaksin ki? Einstein Beyefendi Hazretleri buyurmus ki ‘Bilimde bile gerçeklik bir dakika sürer.’ Istiyorsan tanimla, 60 saniyedir ömrü... Dogru dürüst bir birliktelik, sürekli kendini yeni bastan tanimlayabilmeli, her gün yeniden. Ask yenilemeli, tazelemeli...Usta oyuncu, yazar, yasam koçu Ali Poyrazoglu günlük olaylar ve kendi renkli yasamindan yola çikarak kaleme aldigi, yer yer güldürücü ama bir o kadar da ciddi, sohbet niteligindeki yazilarinda ask, dostluk, insan ve sanat üzerine görüslerini paylasiyor okurla.
Kendilerini ve yeteneklerini kesfetmeleri için gençlerin yönlendirilmesi ve yasama hazirlanmalari da Ali Poyrazoglu’nun mercek altina aldigi konulardan biri. Yalin ve samimi anlatimi, ironik ve elestirel bakis açisiyla Ali Poyrazoglu güldürmeye ve düsündürmeye devam ediyor.
Yazar Adı
Ali Poyrazoğlu
Baskı Sayısı
1. Baskı
Kağıt Cinsi
Kitap Kağıdı
Kapak Türü
Karton Kapak
Ölçü Birimi
AD
Basım Yılı
2018
Sayfa Sayısı
204
Renk Bilgisi
karışıkçokrenkli
Ebat Bilgisi
çokebatlı
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
9786051118802 9786051118802 225291