Keçi Dağı
Keçi Dağı

Keçi Dağı

YAZAR ADI : David Vann
Fiyat : ₺184,28
Stok Miktarı : 0
Barkod : 9789750723230
₺34,69 `den başlayan taksitlerle

On bir yasindaki bir çocuk, Cherokee’li atalarinin geleneklerine uygun olarak ilk geyigini avlayip erkeklige geçis sinavini verecek! Bunu gerçeklestirmek için babasi, dedesi ve babasinin arkadasi Tom’la birlikte Keçi Dagi’ndaki aileye ait araziye gidiyor. Ama her sey beklendigi gibi, olmasi gerektigi gibi gitmiyor...
“Drama içimizdeki kötülügün tarifidir ve son noktasi da cehennemdir, cehennemî bir manzaranin tarifidir,” diyen David Vann, bu görüsünü romandaki, “Cehennem, geçmeyi reddeden zaman ve onun geçmesini beklemenin çekilmezligidir,” “Öldürmek kadar eksiksiz ve dolaysiz bir sevinç yoktu. Sirf bunun düsüncesi bile her seyden daha güçlüydü,” gibi cümlelerle pekistiriyor.
Bir adrenalin gerilimi içinde okunan kitapta, Kabil ve Habil’den baslanarak dinlerin öldürmeyi tesvik edip etmedigi, hayvan öldürmekle insan öldürmek arasinda fark olup olmadigi yalin bir felsefe diliyle sorgulaniyor.
David Vann, üç günlük bir av hikâyesinde, dünyanin kurulusundan günümüze kadar geçen sürenin ahlakini irdelerken, bir yandan da erisilmesi güç güzellikteki doga betimlemeleriyle sanatinin doruguna çikiyor.
Yazar Adı
David Vann
Çevirmen
Suat Ertüzün
Baskı Sayısı
1. Baskı
Kağıt Cinsi
Kitap Kağıdı
Kapak Türü
Karton Kapak
Ölçü Birimi
AD
Basım Yılı
2014
Sayfa Sayısı
karışıkçokrenkli
Ebat Bilgisi
çokebatlı
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
9789750723230 9789750723230 361765