Gece Odasında
Gece Odasında

Gece Odasında

YAZAR ADI : Peter Straub
Fiyat : ₺62,42
Stok Miktarı : 2
Barkod : 9789752731592
₺11,75 `den başlayan taksitlerle
Yitik Oglan, Yitik Kiz ile baslayan dehset öyküsü Gece Odasinda ile sürüyor.
Ödüllü gençlik romani Gece Odasinda’nin yazari Willy Patrick
aklini kaybetmekte oldugunu düsünmektedir... Bir kez daha... Bir gün bir ardiyenin otoparkina umarsizca sürüklenir. Kizi Holly’nin binanin içinde tutuldugunu bir sekilde bilmekte ve onu kurtarmak için karsi konulmaz bir istek duymaktadir. Ancak Willy’nin bu istegini gerçeklestirmesi mümkün degildir; kizi Holly yillar önce öldürülmüstür çünkü.
Ayni gün, sorunlu genç bir kadin hakkinda yazmakta oldugu yeni kitabiyla bogusmakta olan Timothy Underhill, dokuz yasindayken ölen ablasi April’in hayaletiyle yüz yüze gelir. Ardindan da, gençliginde tanidigi ve tümü ölmüs olan kisilerden tüyler ürpertici e-postalar almaya baslar... Bu kisiler de ayni ablasi April gibi, ona acil mesajlar iletmeye çalismaktadir.
Willy ile Timothy’nin yollari garip tesadüfler sonucu kesistiginde, Willy’nin trajik kaybi ile Tim’in yazmakta oldugu romanin gösterdigi inanilmaz paralellik, onlari çevrelerini saran kötülüge karsi güçbirligi yapmaya sürükler.
Peter Straub, Gece Odasinda ile ’öte diyar’in kapilarini açiyor ve okuyucuyu hayal etmesi bile imkansiz korkularla yüzlesecegi bir yolculuga çikariyor.
(Tanitim Yazisi’ndan)
Yazar Adı
Peter Straub
Çevirmen
Sönmez Güven
Kağıt Cinsi
2. Hamur
Kapak Türü
Karton Kapak
Ölçü Birimi
AD
Basım Yılı
2006
Sayfa Sayısı
karışıkçokrenkli
Ebat Bilgisi
çokebatlı
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
9789752731592 9789752731592 378451